Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری "اویل پرایس"، با وجود تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تهران به تدابیری در زمینه شکست تحریم‌ها متکی بوده است تا بتواند میزان فزاینده‌ای از نفت را صادر کند. این تدابیر شامل تغییر نام نفت ایران به عنوان نفت عراق در مرز و در میادین مشترک نفتی، استفاده از دلال‌های بین‌المللی برای مخفی کردن نفت ایران تحت نام سایر مشتری‌ها، انتقال کشتی به کشتی نفت ایران و همچنین ترکیب کردن نفت ایران در مسیرهای خطوط لوله صادرات نفت عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حال هفته گذشته شرکت توسعه و مهندسی نفت تایید کرد که فاز اول پروژه خط لوله نفت گوره – جاسک تا پایان سال جاری در ایران به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته علی جعفرزاده مدیر این پروژه، کار آزمایش ایستگاه‌های پمپاژ و پایانه نهایی ظرف دو ماه آینده آغاز خواهد شد و تا اوایل فوریه پایان خواهد یافت. تمرکز اولیه این چرخه صادراتی نفت بر میدان‌های نفتی بزرگ در منطقه کارون غربی خواهد بود. فاز اول این خط لوله ظرفیت انتقال ۴۶۰ هزار بشکه در روز نفت خام سنگین و ۲۵۴ هزار بشکه در روز نفت سبک به پایانه‌های صادراتی را خواهد داشت. فاز دوم هم شامل انتقال بیش از یک میلیون بشکه نفت به پایانه‌های صادراتی خواهد بود.

با نرخ بازیافت کنونی حدود ۴.۵ درصد پتانسیل عظیمی برای افزایش قابل ملاحظه تولید از این میدان‌ها وجود دارد.

به بیان کلی، خط لوله گوره – جاسک به ایران اجازه خواهد داد تا آزادانه حداقل روزانه یک میلیون بشکه از نفت خام خود را به هرجایی در جهان بخصوص در کوتاه مدت به کشور چین صادر کند.

بعلاوه یک وسیله مهم دیگر به جعبه‌ابزار ایران برای شکست تحریم‌ها مطابق دیدگاه‌ مقامات این کشور اضافه خواهد شد. جواد ظریف وزیر امور خارجه در دسامبر ۲۰۱۸ در مجمع دوحه گفت: اگر ما در ایران در یک هنر تبحر داشته باشیم که بتوانیم به دیگران آموزش دهیم آن دور زدن تحریم‌ها است.

برچسب‌ها تحریم تحریم نفتی جاسک پکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم تحریم نفتی جاسک پکن تحریم تحریم نفتی جاسک پکن اخبار کنکور نفت ایران تحریم ها خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت

براساس داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس کاهش یافت و حتی افزایش واردات چین هم نتوانست خرید نفت دیگر کشورهای این منطقه را جبران کند.

براساس این داده‌ها، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل روزانه ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه بود که نسبت به ۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه واردات روزانه نفت این قاره در ماه مارس کاهش داشته و به‌طور تقریبی با مقدار واردشده در ماه فوریه مشابه است. آسیا در ماه فوریه ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز وارد کرد.

داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی همچنین نشان داد واردات نفت خام آسیا در چهار ماه نخست سال ۲۰۲۴ حدود ۲۷ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز بود که تنها ۳۰۰ هزار بشکه نسبت به واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است.

این بدان معناست که واردات نفت خام آسیا با سرعتی بسیار کمتر از پیش‌بینی نهادهایی همچون سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال رشد است.

اوپک در گزارش چشم‌انداز بازار نفت در ماه آوریل پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نسبت به سال پیش میلادی افزایش می‌یابد که یک میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه در روز آن مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در آسیاست.

اوپک پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، در سال ۲۰۲۴ میلادی ۶۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

با این‌ حال، داده‌های رسمی اداره گمرک چین برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ و برآورد شرکت ال‌اس‌ئی‌جی برای واردات ماه آوریل نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در بازه ماه‌های ژانویه تا آوریل حدود ۱۱ میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که ۲۹۰ هزار بشکه در روز بیشتر از داده‌های اداره گمرک چین در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ است.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • لبه تیغ
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید