Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد سلطانی در گفت و گو با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،گفت: باتوجه به جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه ضرورت دارد علاوه بر دانش آموزان و دانشجویان، اقشار مختلف جامعه در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان شرکت کنند.


او تصریح کرد: راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد ساعت ۸:۳۰ روز دوشنبه از میدان بسیج آغاز می‌شود و به سمت بارگاه امام رضا (ع) ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: در پایان پس از اجتماع مردم در رواق‌ها امام خمینی (ره)، مشاور عالی فرماندهان کل قوا، سردار سرلشگر صفوی در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.

حجت السلام و المسلمین سلطانی افزود: در طول مسیر راهپیمایی غرفه‌های فرهنگی و تبلیغی فعالیت خواهند داشت که از جمله آن‌ها غرفه استکبار ستیزی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، با موضوعاتی مانند قصه گویی شعر خوانی و کتاب خوانی با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد است.

او تصریح کرد: تراکت سربند و پوستر‌های محتوایی میان شهروندان انقلابی مشهد، توزیع خواهد شد.

 

سرویس دهی رایگان قطارشهری مشهد به دانش آموزان در روز ۱۳ آبان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قاسم طاهری مدیرعامل شرکت بهره برداری قطارشهری مشهد گفت: سرویس دهی به دانش آموزان در روز ۱۳ آبان رایگان است.  
او ادامه داد: با توجه به درخواست ستاد برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان مبنی بر سرویس دهی رایگان به دانش آموزان، شهردار مشهد با این درخواست موافقت و آن را به شرکت بهره برداری قطار شهری ابلاغ نمود.
 مدیرعامل شرکت بهره برداری قطارشهری مشهد گفت: براین اساس روز شنبه ۱۳ آبان ماه سرویس دهی قطارشهری مشهد به دانش آموزان از ساعت هفت تا ۹ و ۱۱ تا ۱۳ برای عزیمت به محل راهپیمایی و بازگشت از محل راهپیمایی رایگان خواهد بود.   اکران شهری ۳۵ قاب عکس از شهدای دانش‌آموز در مشهد

 

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رضا دانایی سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی_فرهنگی شهرداری مشهد گفت: شهرداری مشهد با همکاری اداره کل آموزش و پرورش چند صد دستگاه اتوبوس را به‌منظور انتقال دانش‌آموزان به محل برگزاری راهپیمایی در روز ۱۳ آبان تدارک دیده است.

او ادامه داد: نصب جایگاه و جانمایی بنر‌ها به مناسبت حوادث تاریخی ۱۳ آبان، فضاسازی میادین و پانل‌های سطح شهر، استقرار ۴ غرفه توزیع پوستر و اقلام فرهنگی و تامین تجهیزات صوتی از جمله تمهیدات سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد به مناسبت گرامیداشت مراسم ۱۳ آبان است.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد گفت: یادواره کشوری "شهید فهمیده و ۳۶ هزار شهید دانش آموز" به مناسبت این ایام در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می شود.

دانایی افزود: اکران شهری ۳۵ قاب عکس از شهدای دانش‌آموز و فضاآرایی بوستان ریحانه به نماد‌های ۱۳ آبان از دیگر اقدامات این سازمان در حوزه تبلیغات شهری است.

او تصریح کرد: ویژه برنامه‌های گوناگونی نظیر اجرای سرود روز ۱۳ آبان توسط ۳۰۰ نفر از دانش آموزان و حضور غرفه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی، سیاسی با مشارکت شهرداری مشهد، سپاه، آستان قدس رضوی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آموزش و پرورش و انجمن‌های دانش‌آموزی در مسیر راهپیمایی اجرا خواهد شد.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد  گفت: در پایان مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان، دانش‌آموزان و سایر شرکت‌کنندگان جهت زیارت و اقامه نماز جماعت در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی حضور خواهند یافت.

دانایی با تاکید بر اینکه یوم‌الله ۱۳ آبان روز سرنوشت‌ساز تاریخ انقلاب اسلامی است و تنها مختص دانش‌آموزان نیست، گفت: از شهروندان همیشه در صحنه دعوت می‌شود تا با حضور پرشور خود در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان؛ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی حماسه‌ای دیگر از جنس حضور و غیرت بیافرینند.

 

انتهای پیام//ف. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راهپیمایی تحریم اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان

فرهاد شکیبایی، معاون آموزشی یک دبستان غیردولتی در پاسخ به این سوال که آیا در مدرسه شما کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره تشکیل می‌شود، به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، گفت: در مدرسه ما نه اما چنین کلاس‌هایی در مدارس دولتی وجود دارد.

وی علت تشکیل کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره را کمبود معلم و فضای آموزشی دانست و ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مداوم اعلام می‌کند که تعداد معلمان کافی نیست. سال ۱۴۰۲، ۵۰ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی و ۲۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام شدند و این وزارتخانه درصدد است تا ۱۴۰۳، ۷۲ هزار معلم استخدام کنند.

معلمان در کلاس‌های 45 نفره بیش‌تر از دانش‌آموزان سردرگم می‌شوند

این معاون آموزشی با اشاره به گله‌مندی والدین و معلمان، مطرح کرد: والدین و به‌ویژه معلمان از تشکیل کلاس‌های 45 نفره نارضایتی خود را اعلام می‌کنند و معلمان همیشه بابت این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها، سردرگم هستند. توقعات بسیار نابه‌جایی از معلمان در راستای افزایش کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان انتظار می‌رود و ازدحام کلاس‌های مدرسه نیز این توقعات را نابه‌جاتر می‌کند.

شکیبایی با بیان اینکه پیشنهادهایی در خصوص ارتقای کیفیت تحصیلی در کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره دارم، ادامه داد: تنظیم درست توقعات جزء اولین راهکارهاست و به معنای این است که باید توقعات خود را به مناسب‌ترین شکل برسانیم.

این معاون آموزشی با اشاره به اینکه معلمان باید در کلاس درس درباره ارائه تکالیف و مدیریت کلاس اختیار تام داشته باشند، اظهار کرد: کلاس‌هایی با تراکم 45 نفر، خارج از استاندارد محسوب می‌شود؛ بنابراین انتظار اداره کلاس درس براساس استانداردهای تعیین‌شده توسط وزارت آموزش و پرورش کمی بی‌انصافی است.

مشارکت والدین در مدیریت کلاس‌های پرجمعیت موثر است

وی مشارکت اولیا را در اداره کلاس‌های 45 نفره مهم تلقی کرد و ادامه داد: والدین برای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس باید به معلمان کمک‌های ویژه‌‌ای ارائه کنند. اگر توقع ارائه نتایج از پیش مشخص شده از معلمان به کمترین میزان خود برسد، معلمان انگیزه پیدا می‌کنند تا راهکارهای خلاقانه و مناسب را با دلسوزی دریابند.

این معاون آموزشی ادامه داد: یکی از مسائل مهم به‌ویژه در دوره ابتدایی این است که معلم نسبت به احوالات روحی و روانی، آموزشی و شناختی اشراف جامع داشته باشد؛ لذا این اشراف و توجه لحظه‌به‌لحظه به دانش‌آموزان می‌تواند تاثیرات خیلی مثبتی در دوره تحصیلی دانش آموزان داشته باشد.

شکیبایی با بیان اینکه دانش آموزان روحیه بسیار حساسی دارند، اضافه کرد: کوچکترین حرکات معلم می‌تواند بر روحیه دانش آموزان اثر مثبت یا سو داشته باشد.

وی افزود: اشراف معلم باعث می‌شود که حرکات، بازخورد، منش و رفتار معلم با دانش‌آموز منطبق بر واقعیت احوال دانش‌آموز و رشددهنده باشد. به عبارت دیگر، اگر بازخورد معلم می‌خواهد برای دانش‌آموز رشددهنده باشد، باید از احوالات دانش‌آموز آگاه و تسلط کامل هنگام پاسخ‌دهی داشته باشد.

این معاون آموزشی ادامه داد: رشددهندگی به این معنا نیست که همیشه دانش‌آموز مورد تایید قرار بگیرد، بلکه گاهی اوقات باید دانش آموز پاسخ عدم تایید را از معلم دریافت کند و این موضوع به رشد و بالندگی آن کمک ویژه‌ای می‌کند.

معلمان باید اشراف کامل به احوالات دانش‌آموزان داشته باشند

شکیبایی با بیان اینکه پاسخ معلم به دانش آموز باید مهربان؛ اما قاطعانه باشد، ابراز کرد: گاهی اوقات دانش‌آموزان نیاز دارند که پاسخ مهربان و بدون قطعیت دریافت کنند. به عبارت دیگر، شرایط ایجاب می‌کند که دانش آموزان پاسخ باب میل خود را دریافت کنند. اشراف معلم به رفتار دانش آموزان پاسخ درست و مناسب را به صورت طبیعی تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اشراف کامل بر احوالات دانش‌آموز با تعداد بالای دانش‌آموزان در کلاس مختل می‌شود، توضیح داد: این اختلال به بدترین شکل ممکن بر پیشرفت تحصیلی کودکان تاثیر می‌گذارد. همچنین رسیدگی‌های آموزشی، تصحیح برگه‌های امتحانی دانش‌آموزان و... با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شود.

شکیبایی با بیان اینکه معلمان در کلاس‌های پرتراکم معمولا نیمی از وظایف خود را به خانواده‌ها واگذار می‌کنند، ادامه داد: اما خانواده‌ها در جایگاهی نیستند که معلم کودکان خود باشند و نسبت به انجام کار آگاهی لازم را ندارند؛ بنابراین بین خانواده‌ها و دانش آموزان درگیری پیش می‌آید. درواقع، این اتفاق می‌تواند مهم‌ترین وجه مادر یعنی مادری کردن را زیر سوال ببرد.

این معاون آموزشی خاطرنشان کرد: زمانی که رابطه مادر و فرزند به رابطه شاگرد و معلمی، تبدیل شود، اتفاقات خوشایندی پیش نمی‌آید، زیرا رابطه شاگرد و معلم یک رابطه همراه با تشنج و اختلال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟