Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده یک شرکت دانش بنیان گفت: با بررسی سایت‌ها توانستیم تنها با چند تغییر کوچک در DNS، دسترسی کاربران به سایت‌های تحریم شده را بدون فیلترشکن باز کنیم.

سلمان محمدی پناه نماینده شرکت دانش بنیان شکن در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: سال گذشته با بررسی سایت‌ها متوجه شدیم تعدادی از سایت‌های کاربردی و معتبر تحریم شده و همچنین سایت‌هایی که در حال تحریم روز به روز در حال افزایش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی پناه ادامه داد: با همین رویکرد به سمت راهکاری رفتیم تا مشکل را حل کنیم؛ با بررسی‌ها متوجه شدیم که باید برای استفاده از سایت‌ها از فیلتر شکن استفاده کنیم، اما مشکل اینجاست هر زمان بخواهیم از فیلتر شکن استفاده کنیم، دسترسی کاربر به سایت‌های غیراخلاقی یا مزاحم باز می‌شد از طرف دیگه مشکل امنیتی نیز وجود خواهد داشت و شما نمی‌دانید درخواستی که ارسال می‌کنید به سمت کدام سرور می‌رود، همین مسئله امنیت کاربر را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

وی افزود: با همین رویکرد سامانه‌ای را طراحی کردیم که با تغییردر DNS، کاربر صرفا می‌تواند به سایت‌هایی دسترسی داشته باشد که تحریم است و البته فیلترینگ سر جای خود باقی می‌ماند و کاربر می‌تواند علاوه بر امنیت بالا، تجربه خوبی از اینترنت با سرعت بالا و دسترسی به سایت‌های فیلتر شده داشته باشد.

نماینده این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: استفاده شخصی از شکن برای همه افراد رایگان است، اما استفاده‌های تجاری از این سامانه بر اساس پهنای باند مصرفی کاربران هزینه دارد.

وی در خصوص چالش‌ها و مشکلات پیش روی این مجموعه گفت: بزرگترین مشکل ما تامین مالی است، چه از سوی کاربران و چه سمت سرمایه گذاران بزرگتر؛ قطعا اگر سرمایه گذاری لازم صورت بگیرد با مشارکت آن‌ها می‌توان کار را با سرعت بیشتری پیش برد.

محمدی پناه ادامه داد: شاید مشکل دیگری که بسیاری از شرکت‌های دانش بنیانی که مایلند قانونی کار کنند، مشکل قانون کار، بیمه تامین اجتماعی و مالیات‌های سنگین است، زیرا بسیاری از این شرکت‌ها پرداخت‌های قانونی را انجام می‌دهند، اما هزینه‌ها خصوصاً بیمه برای آن‌ها سنگین است.

وی تاکید کرد: در گذشته خیلی مایل نبودیم سراغ سرمایه‌گذار برویم، زیرا سرمایه‌گذار بدون چشم داشت وارد عرصه نمی‌شود و ما هم میخواستیم که تمام سهام دست خودمان باشد، اما حالا که کسب و کار شکل گرفته به دنبال یک سرمایه گذار خوب و مناسب هستیم.

نماینده این شرکت دانش بنیان در پایان خاطرنشان کرد: بخش‌های دولتی می‌توانند برای کمک به کسب و کار‌هایی که تحت وب انجام می‌شود، قوانین ترافیکی یا قوانینی که وزارت ارتباطات در نظر می‌گیرد را تسهیل کنند؛ زیرا گاهی فیلترینگ یا اختلالاتی که پیش می‌آید که باعث بروز مشکل در سرور‌های ما هم می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان قانون کار فیلترشکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است