Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:16:59 GMT

رئیس همایش بیابان لوت: صنعت گردشگری تحریم شکن است

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۲۸۶۰

رئیس همایش بیابان لوت: صنعت گردشگری تحریم شکن است

بیرجند - ایرنا- رئیس نخستین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت گفت: صنعت گردشگری می تواند تحریم شکن باشد و ارز مورد نیاز بخش های ضروری را تامین کند.

به گزارش ایرنا محمد رضا مجیدی روز چهارشنبه در آیین افتتاح نخستین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت در دانشگاه بیرجند اظهار داشت: صنعت گردشگری علاوه بر ارز آوری می تواند در بخش فروش صنایع دستی رونق تولید را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: صنعت گردشگری مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است و می تواند اقتصاد ملی را در رهایی از اقتصاد نفتی یاری رساند.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند تاکید کرد: در راستای سند راهبردی گام دوم انقلاب، صنعت گردشگری می تواند همچون صنعتی پیشران و فعال به عنوان پیشانی صنایع دیگر عمل کند و با ایجاد اشتغال، موتور محرکه کارآفرینی و امید آفرینی در میان نسل های نو باشد.
وی جذب سرمایه و سرمایه گذاران و تثبیت سرمایه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در خطه خراسان جنوبی و جلوگیری از مهاجرت را از دیگر نتایج توجه به صنعت گردشگری دانست.
مجیدی گفت: البته این امر مستلزم فراهم کردن زیرساخت های فکری، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بوده که باید رویکردی علمی، میان بخشی و میان رشته نسبت به مدیریت این اثر طبیعی تعریف شود.
وی با تاکید بر اینکه حفظ و حراست ثبت یک اثر بدون مواجه شدن با کارت های زرد و قرمز از فاز ثبت جهانی سخت تر است افزود: بیابان لوت برای ماندن در فهرست جهانی و فعال شدن گردشگری در این حوزه نیازمند تعریف سیاست‌ها و برنامه های گردشگری پایدار، همه جانبه متوازن و جامع است.
رئیس همایش و رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: برگزاری همایش بین المللی بیابان لوت برای نکوداشت ثبت جهانی این میراث طبیعی و معرفی و شناساندن ظرفیتهای فراوان خراسان جنوبی ضروری است.
وی با اشاره به چهار محصول استراتژیک استان گفت: این طلاهای سرخ چهارگانه، ظرفیت قابل توجهی در تعریف بسته های متنوع گردشگری در فصول مختلف سال را دارد.
مجیدی یادآور شد: گردشگری میراث پایه خراسان جنوبی نیازمند رویکر علمی فراگیر و پایدار به گردشگری است تا این مواریث طبیعی، فرهنگی و زیست بوم جوامع محلی در کنار رونق بخشی به اقتصاد استان برای آیندگان هم بمانند.
وی ابراز امیدواری کرد با راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت در دانشگاه بیرجند، این برنامه به صورت دوسالانه و چرخشی در دانشگاه های استان کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی که مشرف بر بیابان لوت هستند، برگزار شود.
نخستین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت امروز( چهارشنبه) با حضور میهمانان داخلی و خارجی در دانشگاه بیرجند گشایش یافت و تا فردا نیز ادامه دارد.
بیابان لوت به عنوان اولین اثر طبیعی ایران با تلاش مسئولان کشورمان سال 1395 در چهلمین اجلاس میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
میراث جهانی بیابان لوت با مساحتی حدود 175 هزار کیلومتر مربع در میان سه استان خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان گسترده است. این محوطه سال 2005 با دمای 70.7 درجه سانتیگراد، بیشینه گرم ترین مکان را در کره زمین ثبت کرد.
پدیده های زیبایی مانند کلوت ها، گندم بریان، تپه های ماسه ای و گرم ترین نقطه جهان در بیابان لوت وجود دارند که دیدن آنها منظره بسیار جذابی به ویژه برای گردشگران خارجی است.
9793 * 6054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگردي بيابان لوت تحريم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت

ترکیه اعلام کرد در ازای لغو تحریم‌های آمریکا به احتمال زیاد به اجرای برنامه مونتاژ جنگنده نسل جدید F-35 باز می‌گردد. 

از این رو، فواد اوکتای، رئیس کمیسیون امور بین الملل پارلمان ترکیه اعلام کرد آنکارا از آمریکا می‌خواهد که تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا را در چارچوب قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم» (CAATSA) بررسی کند.

کانال تلویزیونی TRT به نقل از اوکتای نوشت: ترکیه علاقه‌ای به بازگشت به برنامه F-35 نشان نمی‌دهد، بنابراین تحریم‌های CAATSA که علیه آنکارا در ارتباط با خرید سامانه‌های موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ از روسیه اعمال شده است، باید دوباره مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

معاون سابق رئیس جمهور ترکیه (۲۰۱۸-۲۰۲۳) در راس هیئت پارلمانی در کنگره آمریکا گفت: موارد اس-۴۰۰ و اف-۳۵ را نباید با هم اشتباه گرفت. 

ترکیه در سال ۲۰۱۹ پس از خرید اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه توسعه F-35 حذف شد. ترکیه برخی از قطعات بدنه و برخی از سیستم‌ها را برای این جنگنده‌ها تولید می‌کرد. ایالات متحده اعلام کرد که بازگشت ترکیه به برنامه تنها در صورت کنار گذاشته شدن اس-۴۰۰ امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • محرمانگی قرارداد با چین به دلیل تحریم‌ها است
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • همایش توجیهی آموزشی زائران حج تمتع شهرستان بیرجند
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت